Algemeen

Hé, jij daar! Nog geen lid van de Tsjaka-familie!?

Elk jaar kiezen duizenden kinderen en jongeren verspreid over België voor Tsjaka Kampen. Dit om hun vakantie net dat tikkeltje meer te geven. Ze beleven er een fantastische en onvergetelijke periode en dit op een sport- en/of themakamp naar keuze!


Tsjaka Kampen biedt steeds een brede waaier met exclusieve kampen aan en dit gedurende het hele jaar. Het gamma aan sport- en themakampen voldoet aan de wensen van zowel kleuters, kinderen als jongeren en dit rekening houdend met hun persoonlijke interesses. Zo richt Tsjaka Kampen zich onder meer naar de actieve durfals met bijvoorbeeld het 'Paintballkamp' of het uitdagende 'Nerf-kamp', maar ook naar de jonge sporters onder ons met het kamp 'Skate & Blade' of het 'Wielrennen' en ook de artistieke Tsjaka-leden worden verwend met bijvoorbeeld het kamp 'De wereld van 3D' of 'Robotica'. 

 

Tsjaka staat garant voor…

 

Top monitoren!
Al onze kampleiders en monitoren zijn zorgvuldig geselecteerd en staan reeds te popelen om de jongeren een onvergetelijk kamp te laten beleven. Er is steeds 24/24 begeleiding en dit door ervaren, gekwalificeerde en vooral SUPER TOFFE monitoren. Bovendien zijn onze kampleiders steeds telefonisch bereikbaar gedurende het kamp. 

 

Steeds de hoogste kwaliteit!
We laten niets aan het toeval over! Alle aangeboden kamplocaties en slaapgelegenheden werden door ons bezocht en getoetst aan strenge criteria (hygiëne, veiligheid...). Ook de kwaliteit op gebied van de aangeboden maaltijden, het materiaal en begeleiding is zeer belangrijk voor Tsjaka Kampen!

 

Jeugdige maar vooral familiale sfeer!
Wanneer u kiest voor Tsjaka Kampen, komt u terecht in één grote familie. Dit bevordert niet alleen de ontplooiing en ontwikkeling van de kinderen en jongeren, maar natuurlijk ook de unieke sfeer van de kampen. De groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld volgens leeftijd en de kampen draaien rond plezier maken, sport, avontuur en leerzaamheid.

 

Altijd vernieuwend en verrassend!
Tsjaka Kampen zorgt steeds voor een kwalitatief hoogstaand en afwisselend activiteitenprogramma. Jaarlijks wordt het aanbod geëvalueerd en vernieuwd.

 

Kamp als totaalconcept!
Tsjaka Kampen zorgt voor een totaalconcept, alles is van A tot Z uitgewerkt. In onze prijzen is alles inbegrepen wat te maken heeft met het kamp (verblijf, maaltijden, taksen, verzekeringen, uitstappen, sport- en spelmateriaal...). Enkel persoonlijke uitgaven, het zakgeld, is niet inbegrepen!

 

Aangepast aan de wensen!
Tsjaka Kampen ziet ieder kind als een individu met eigen noden en wensen, interesses en verlangens. Elk kind is uniek, variatie in de aangeboden kampen en flexibiliteit op gebied van begeleiding tijdens de kampen is vanzelfsprekend.