Veelgestelde vragen

Inschrijven

Hoe kan ik reserveren?

Schrijft u voor de eerste keer in, dan is het belangrijk dat u alle stappen goed en aandachtig overloopt. Indien u al eens heeft ingeschreven, dan kan u aan de hand van uw login en paswoord makkelijk inloggen. U kan ten allen tijde aanpassingen aanbrengen op uw persoonlijke Tsjaka Club-pagina.

Na de inschrijving ontvangt u van ons een reservatiebevestiging via het ingegeven e-mailadres. Indien volzet, komt u op de wachtlijst. Hou hierbij dan rekening dat u nog niet kan overschrijven. Indien er een plaats is vrijgekomen wordt u daar via e-mail van op de hoogte gebracht en kan u overgaan tot de betaling.

U krijgt na ontvangst van de reservatiebevestiging 10 dagen de tijd om over te gaan tot betaling, zoniet zal de inschrijving als geannuleerd worden beschouwd. Na ontvangst van betling zal u de betalingsbevestiging ontvangen.

Hoera, u bent ingeschreven! Een maand voor aanvang van het kamp kan u via uw persoonlijke Tsjaka Club-pagina op de website (rode verfvlek, rechtsboven) alle nodige informatie terugvinden. Na het kamp kan u via diezelfde pagina het fiscaal attest, het attest van deelname en de mutualiteitsfiche terugvinden. 

Bij vragen over inschrijvingen kan u ons
steeds telefonisch bereiken tijdens de kantooruren op 055 38 57 67 of een mail sturen naar inschrijven@tsjaka-kampen.be.

Kortingen

Gezinskorting

Vanaf de tweede inschrijving vanuit hetzelfde gezin, tijdens hetzelfde jaar, kan u genieten van maar liefst 8 euro korting voor internaatkampen en 5 euro korting voor externaatkampen. Dit bedrag wordt meteen in mindering gebracht. De vermindering is enkel geldig voor een kamp bij Tsjaka Kampen.

Bedrijfskorting

Bent u een bedrijf? Dan zullen uw personeelsleden het op prijs stellen eens volledig tot rust te komen. Daarvoor hebben we de volgende promoties: bij internaatkampen krijgt u 7 euro extra korting voor het eerste kind, 10 euro voor het tweede kind en 20 euro voor het derde. Voor externaatkampen geldt steeds 5 euro korting vanaf de eerste reservatie.
Dit voordeel is volledig kosteloos, zowel voor u als voor het bedrijf. De code is eenvoudig aan te vragen door de personeelsdienst en heeft als enige voorwaarde een tewerkstelling van minimum 30 werknemers binnen het bedrijf. Let wel: onze gezinskorting is niet cumuleerbaar met de bedrijfskorting. De hoogste kortingsbedrag is van toepassing.
De algemene voorwaarden i.v.m. deze korting kan u steeds bekoen op het kantoor van Tsjaka Kampen. Nadien krijgt het bedrijf een code toegestuurd en vult het personeelslid deze in bij het inschrijven.

Accommodatie

Beschikbare accommodaties

Er zijn 6 soorten logeerformules:

 1. Éénpersoonskamer:
  De kinderen overnachten in een éénpersoonskamer.
 2. Meerpersoonskamer:
  De kinderen overnachten in een gezamenlijke kamer. Het aantal kinderen per kamer is afhankelijk van de locatie. 
 3. Meerpersoonskamer met veldbed:
  De kinderen overnachten in een gezamenlijke kamer met veldbed (voorzien door Tsjaka). Het aantal kinderen per kamer is afhankelijk van de locatie.
 4. Luxe tent:
  Exclusief voor de kampen op 'De Ijsmolenhoeve'. De kinderen overnachten in een gezamenlijke safaritent die uitgerust is met comfortabele bedden en sanitair.
 5. Tent*:
  Exclusief voor het kamp 'Avonturentocht'. Slaapmatje is zelf te voorzien.
 6. Pipowagen: 
  Exclusief voor de circuskampen. De kinderen overnachten in een gezamenlijke Pipowagen.

*Nota: voor alle tentenkampen spreekt het voor zich dat wij de nodige maatregelen treffen bij extreme weersomstandigheden.

Verzekeringen en annuleren van een kamp

Verzekeringen

Alle kinderen/ jongeren die bij Tsjaka op kamp komen steeds verzekerd tegen ongevallen, hiervoor zijn verzekeringsdocumenten aanwezig op de locatie zelf. 
Alle informatie over de ongevallen- en ziekteverzekering kan verkregen worden op het kantoor van Tsjaka Kampen.

 

Annulering

Als ouder kan u uiteraard steeds een gereserveerd kamp annuleren. Indien u nog niet betaald heeft, kan u dit kostenloos laten doorvoeren. Graag vragen wij u om dit zo spoedig mogelijk door te geven.

Indien u een betaald kamp wenst te annuleren, dan houden wij als organisatie rekening met 2 verschillende aspecten: reden van annulering en de annuleringsverzekering. Een terugbetaling bij annulering kan enkel indien er een annulatieverzekering werd afgesloten en mits er een medisch attest kan afgeleverd worden. Dit dient ten laatste 2 dagen nadat het probleem gekent is schriftelijk gecommuniceerd te worden aan het Tsjaka-kantoor. Een e-mail naar inschrijven@tsjaka.be is hiervoor voldoende. Bij het annuleren van het kamp wegens andere redenen, zal Tsjaka Kampen beslissen welke de correcte afhandeling is voor uw persoonlijke annuleringsreden en in hoever wij een terugbetaling of compensatie uitvoeren.

Tsjaka Kampen heeft het recht tot annulering zonder schadeloosstelling wanneer een kamp niet kan doorgaan bij gebrek aan voldoende aantal deelnemers of indien zich ernstige elmenten voordoen die een normaal verloop van het kamp in gedrang kunnen brengen. In dit geval zijn er twee oplossingen mogelijk: ofwel storten wij het volledige bedrag terug ofwel kan u kiezen voor een passend alternatief. Hiervoor helpen wij u graag verder.

Suggesties en opmerkingen

Heeft u nieuwe of betere ideeën voor het inrichten van onze kampen? Laat het ons dan zeker weten!

Ondanks de inspanningen die wij leveren om de meest geslaagde sport- en themakampen aan te bieden, is het steeds mogelijk dat u wenst een gegronde opmerking in te dienen. Deze kan u mailen naar qualitycontrol@tsjaka.be, met de nodige bewijsstukken in bijlage, dit ten laatste 7 dagen na het einde van het kamp in kwestie.

Kampbeschrijving en attesten

Kampbeschrijving en attesten

Uw kampbeschrijving kan u 1 maand voor aanvang van het kamp raadplegen op uw persoonlijke pagina, hierin vindt u alle kampdetails terug (adres, packinglist, medische fiche,...).

U kan uw mutualiteitsfiche, het fiscaal attest en het attest van deelname twee dagen na kampeinde downloaden op uw persoonlijke Tsjaka Club-pagina. 

Hieronder de stappen die u kan volgen voor het raadplegen van uw documenten.

- Surf naar www.tsjaka.be  en klik door naar Tsjaka Kampen
- Klik op de Tsjaka Club-knop rechtsbovenaan (rode verfvlek)
- Geef het e-mailadres in waarmee u de reservatie/ouderaccount heeft aangemaakt.
- Geef het wachtwoord op die geregistreerd werd bij het aanmaken van uw eerste reservatie (optie tot heropvragen).
- Klik door naar 'Documenten', daar zal u onderstaande documenten terugvinden:
  —> 1 maand voor aanvang van het kamp: kampbeschrijving (kampdetails, benodigdheden, medische fiche,…)
  —> na kampeinde: fiscaal attest (belastingen), mutualiteitsfiche (mutualiteit), aanwezigheidsattest (werkgever, bewijs voor eventuele terugbetaling

Reislicenties

Onze reislicenties

Tsjaka Kampen/ BSVO werkt onder vergunning A 6117 en is conform de wet verzekerd tegen financieel onvermogen bij de Europese Reisverzekering. Een wettelijke borgsom van 25000 euro dekt onze beroepsverbintenis.

Betaling

Factuur te groot om binnen de tien dagen te betalen?

Geen nood, wij bieden u een aangepaste oplossing. U kan de betaling spreiden op eigen tempo, het enige wat we vragen is om binnen de tien dagen een voorschot van minimum 10% te storten en het saldo één maand voor kampstart volledig volstort te hebben.

Praktisch

Kampinhoud: 50% thema - 50% sport en spel

Onze kampen bestaan 50% uit thema-activiteiten en 50% uit sport en spel.

Lunchpakketjes

Bij externaatkampen dient u zelf een lunchpakketje te voorzien. Deze kunnen genuttigd worden onder begeleiding van onze monitoren.
Wanneer u een extern regime (zonder overnachting) boekt op een interne locatie, krijgt u echter wel de mogelijkheid tot het boeken van een warme maaltijd (35 euro/week).
Tijdens de internaatkampen zorgen wij voor alle maaltijden, evenals water, fruitsap en tussendoortjes (inbegrepen in kostprijs).
Indien frisdrank of chipjes gewenst zijn, kunnen deze aangekocht worden aan 1 euro/stuk (dit in de vorm van jetons).

Vervoer

Busvervoer naar het kamp uit verschillende gemeenten wordt niet door ons georganiseerd, u dient de kindjes zelf naar het kamp te brengen en af te halen.